Ciobotariu s-a supărat pe moldoveni! Dănciulescu, Niculae şi Munteanu, accidentaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae - Dănciulescu
Niculae - Dănciulescu

Dinamo a pierdut amicalul cu Dacia Chişinău, organizat de clubul din Moldova pentru a marca împlinirea a 12 ani de existenţă, însă jucătorii şi oficialii "câinilor" acuză după meci că partida a reprezentat mai mult decât un motiv de sărbătoare pentru adversari.

Învinşi pe teren, scor 1-2, jucătorii lui Liviu Ciobotariu au ieşit şifonaţi şi din punct de vedere fizic din meciul cu Dacia, iar tehnicianul "câinilor" s-a declarat extrem de supărat la finalul partidei. Ciobi a refuzat să ofere declaraţii presei din Moldova, în semn de protest pentru jocul extrem de dur al gazdelor şi ne-a declarat că jucătorii pe care se bazează jocul lui Dinamo în acest sezon: Cătălin Munteanu, Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae au terminat meciul accidentaţi.

"Sunt extrem de supărat. Noi am venit aici cu inima deschisă, penturu o sărbătoare, dar jucătorii Daciei au jucat extrem de tare chiar din primul minut. Dănciulescu, Niculae şi Munteanu au contuzii puternice şi se puteau accidenta şi mai grav.
Chiar dacă am pierdut şi în ciuda jocului dur al adversarilor, consider că a fost un test util, în care am văzut la lucru mai mulţi jucători. Deocamdată nu ne gândim la meciul cu Steaua şi nici unde se va disputa. Acest lucru îl vom stabili săptămâna viitoare. Acum important e să ne concentrăm pentru meciul cu Voinţa Sibiu, din următoarea etapă", a declarat Liviu Ciobotariu după meci, conform prosport.

Din fericire pentru Dinamo, loviturile primte de Dănciulescu, Niculae şi Munteanu nu pun în pericol prezenţa pe teren a celor trei în următoarele partide. Cel mai probabil, aceştia vor fi menajaţi în următoarele zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite