Ciobotariu îşi joacă viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

După ce l-a „demis“ pe Ilie Stan, Cristi Pustai, de la Mediaş, îl „atacă“ pe dinamovist.

Meciul de astăzi, din semifinalele Cupei României, şi cel cu Rapid, de duminică, sunt decisive pentru viitorul lui Dinamo şi al lui Ciobotariu. Într-un campionat în care antrenorii se schimbă la foc automat, chiar şi fără motiv, „Ciobi" e şi el în pericol. 

 „Câinii" şi-au reafirmat sprijinul pentru antrenorul lor, însă un pas greşit cu Mediaş, în manşa tur, ar putea fi greu digerat de acţionarii dinamovişti. Mai ales că la îndemână sunt variantele Mircea Rednic, Ioan Andone sau Viorel Hizo.

„Nu ştiu ce ar însemna pentru Liviu Ciobotariu, dar pentru noi ar fi un dezastru. Ce se întâmplă acum e şi aşa destul de dificil şi nu vreau să-mi imaginez ce se va întâmpla dacă nu ne calificăm în finala Cupei României", a prefaţat dinamovistul Cosmin Matei disputa de astăzi din semifinalele Cupei României.
 
În „Groapă" vine azi Cristi Pustai şi Gaz Metan Mediaş. „Mi-aş dori să iau Cupa României cu Gazul mai mult decât să antrenez o echipă mare. La meciul din campionat cu Dinamo mi-a fost frică să nu luăm multe goluri, pentru că am jucat cu un om în minus de la început. Mi-aş dori măcar ca acest meci să se joace 11 la 11", a afirmat antrenorul echipei ardelene.

Ajutor moral pentru Alexe

Marius Alexe nu se regăseşte de ceva vreme. Acccidentările şi decesul tatălui l-au dat peste cap. Primul său antrenor, Ianis Guda, cere sprijinul fanilor.

„Marius a avut un şoc foarte puternic, se resimte în fiecare zi, nu înţelege unde a greşit şi de ce i se întâmplă toate aceste lucruri. Eu încerc să-l susţin cât mai mult şi mă bucur că îmi acceptă sfaturile. M-aş bucura foarte mult dacă şi fanii ar fi alături de el şi nu l-ar ai huidui", ne-a declarat mentorul dinamovistului, Ianis Guda.

Pentru a fi cât mai aproape de Alexe şi a-l ajuta să treacă peste dezamăgirile suferite în ultimul timp, antrenorul Ianis Guda şi-a achiziţionat şi el un apartament în complexul Delea Veche, din zona Decebal. „Este încă un copil şi are nevoie de tot sprijinul posibil, iar eu cred în talentul lui. Mi-am cumpărat un apartament în acelaşi bloc, pentru a fi mai aproape de el".

"Tot Ciobotariu a avut un parcurs extraordinar în tur. Ar fi cea mai mare prostie să fie schimbat."

Cristi Pustai antrenor Gaz Metan Mediaş

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite