Târgu-Jiu: Ciobotariu e încă în căutarea primului unsprezece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zece zile de cantonament, Ciobotariu spune că nu a găsit încă formula ideală de echipă şi va mai supune jucătorii unor teste finale. Pandurii au avut azi programat amicalul cu croaţii de la Vartex, încheiat cu scorul de 2-1. Liviu Ciobotariu şi-a propus ca la acest meci să folosească o singură echipă şi fiecare jucător să evolueze câte 90 de minute.

Tehnicianul pandurilor se află în căutarea unsprezecelui ideal şi recunoaşte după primele amicale din acest stagiu că sunt jucători care încă nu au confirmat. „Au fost jucători de la care mă aşteptam la mult mai mult. N-au realizat ceea ce mă aşteptam dar pot avea circumstanţe şi e prematur să mă pronunţ acum.” Acesta pune evoluţiile mai slabe ale unora pe seama oboselii şi spune că e greu să se pronunţe definitiv aşa că mai aşteaptă încă două meciuri pentru a se decide.

Oboseala îşi spune cuvântul


Ieri Pandurii au primit liber dimineaţa pentru a se reface după amicalul cu Zethysu având un singur antrenament după-amiază. „După zece zile de când suntem aici s-a acumulat o stare de oboseală. Am avut două antrenamente pe zi şi, normal, unii dintre ei sunt mai obosiţi şi eu înţeleg asta”, a explicat Ciobotariu care le-a dat şi azi şi le va da şi la ultimul meci de duminică posibilitatea elevilor săi să joace şi în condiţiile unui meci oficial, câte 90 de minute: „Mai avem două jocuri aici şi le voi da posibilitatea să joace fiecare câte 90 de minute la fiecare, pentru că până acum s-a jucat doar câte 45. La final voi trage linie şi voi evalua evoluţia fiecărui jucător. Deocamdată, suntem în faza în care căutăm cea mai bună formulă. Până să ajungem la formula ideală, am rotit jucătorii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite