Ciobotariu a spart cazarma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul roş-albilor s-a apropiat de elevii săi după ce a „rupt“ o serie de măsuri disciplinare, impuse de Ioan Andone în sezonul trecut. Libertatea pe care Ciobotariu o acordă jucătorilor se datorează şi faptului că din lotul roş-albilor au dispărut petrecăreţii, gen N’Doye şi Adrian Cristea.

Dinamo a mers aproape „ceas" în startul de sezon, cu maximum de puncte în campionat şi calificare în play-off-ul Ligii Europa. În plan sportiv, Ciobotariu nu are ce să le reproşeze „câinilor". Dar nici în plan personal. Elevii lui „Ciobi" au fost cuminţi în primele etape al campionatului.

Tocmai de aceea, tehnicianul este mulţumit că dinamoviştii au înţeles în sensul cel bun libertatea pe care el le-o acordă. Fiind un antrenor tânăr, 40 de ani, Ciobotariu nu şi-a sufocat jucătorii cu o sumedenie de măsuri disciplinare. Asta spre deosebire de vremurile din mandatul lui Ioan Andone, când „câinii" erau supravegheaţi aproape ca la „Big Brother". Încă din prima zi în care a intrat în vestiarul echipei mari, noul tehnician le-a transmis lui Dănciulescu şi compania că el are maximă încredere în deciziile pe care roş-albii le iau atât pe teren, cât şi în afara gazonului. Decizia de a decala ora de stingere cu un ceas (de la 23.00 la 0.00) s-a datorat şi faptului că Dinamo a rămas fără petrecăreţii Ligii I: N'Doye şi Adrian Cristea.

Şi Ando a vrut să fie „libertin"

Chiar dacă şi-a ţinut jucătorii din scurt, Ioan Andone a încercat şi o măsură mai „libertină": le-a permis fotbaliştilor să vină la echipă direct în ziua meciului. În returul campionatului trecut, în două cazuri, dinamoviştii însuraţi s-au reunit cu lotul, la Săftica, atunci când mai erau câteva ore până la partidă. În cele din urmă însă, Ando a renunţat la această idee. Altfel, „Fălcosul" l-a trimis pe N'Doye la echipa secundă şi, în cele din urmă, l-a vândut din cauză că nu le-a răspuns „secunzilor" la uşă, la domiciliul personal, după ora 23.00. Vizitele nocturne au dispărut în mandatul lui Ciobotariu.

Regulile lui „Ciobi"

- Stingerea se dă la miezul nopţii.
- Jucătorii au voie cu laptopuri în camere.
- „Câinii" nu mai sunt obligaţi să-şi instaleze telefoane fixe, ca pe vremea lui Andone.
- Se intră în cantonament şi cu o zi înainte de meci, în funcţie de partidă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite