Ciobotariu îşi va reîntâlni colegul din apărarea lui Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe vremea când juca la FC Braşov contra lui Inter Milano, Bodea (dreapta) l-a avut adversar direct pe brazilianul Adriano
Pe vremea când juca la FC Braşov contra lui Inter Milano, Bodea (dreapta) l-a avut adversar direct pe brazilianul Adriano

În partida de azi din Cupa României, Ciobotariu se va reîntâlni cu antrenorul celor din Severin, Cosmin Bodea, alături de care forma cuplul de fundaşi centrali ai roş-albilor, şi cel care a fost colegul de cameră al lui Cătălin Hîldan.

Adversarii „câinilor” se află pe locul şapte în Seria a II-a a ligii secunde şi pentru ei e mai important meciul de sâmbătă, din campionat, contra Luceafărului Oradea decât jocul de azi cu roş-albii. „Suntem o echipă nou formată, nu avem nicio primă specială pentru acest meci, ştim că Dinamo are prima şansă dar nu o să face doar figuraţie. Totuşi, voi folosi nişte jucători care au evoluat mai puţin pentru că avem o partidă importantă cu Luceafărul”, a spus Bodea. Fostul jucător al lui Dinamo în perioada 1996 – 1999 a povestit şi relaţia cu fostul său coleg şi actualul tehnician al „câinilor”, Liviu Ciobotariu: „Am fost colegi în apărarea lui Dinamo. Suntem prieteni, am mai vorbit atunci când el era la Otopeni şi eu la Târgu Mureş şi chiar am jucat un meci. S-a terminat la egalitate”.

A fost colegul de cameră al lui Hîldan

Cosmin Bodea a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai „Unicului Căpitan”. „Am fost colegi de cameră, eram mereu împreună, venea la mine, stăteam pe Calea Moşilor, aproape de stadion, iar eu mergeam des la părinţii lui acasă. Eram ca fraţii”, a povestit acesta.  



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite