Ciobotariu: "Nu mă interesează rezultatul cu Dacia Chişinău"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a declarat la plecarea spre Republica Moldova, că nu e interesat de rezultatul meciului amical cu Dacia Chişinău şi că urmăreşte doar să remedieze unele probleme pe care le are echipa sa.

"Este un meci de verificare în care trebuie să remediem lucrurile mai puţin bune pe care le-am făcut până acum în campionat. Sper să nu avem accidentări, rezultatul nu mă interesează. Am luat 5-6 jucători de la echipa a doua, le voi da posibilitatea să joace", a declarat Ciobotariu.

Referitor la neconvocarea lui Marius Niculae la lotul naţional pentru partidele amicale cu Belgia şi Grecia, Ciobotariu a spus că în opinia sa atacantul dinamovist nu este un jucător lent, aşa cum îl caracterizase selecţionerul Victor Piţurcă: "Nu cred că e dezamăgit că nu e la naţională, rămâne în continuare în vederile selecţionerului. E normal să-mi doresc să avem mulţi jucători la loturile naţionale. Nu ştiu ce înseamnă un jucător lent, Marius Niculae e un jucător util, unul din cei mai în formă atacanţi în momentul de faţă".

În ceea ce priveşte posibilitatea transferului unor jucători dinamovişti în campionatul italian, Ciobotariu consideră că fotbaliştilor săi li se potriveşte cel mai bine Liga I.

"Văd că apare în fiecare zi o nouă echipă pentru câte un jucător. La începutul campionatului nu-i căuta nimeni, acum îi caută pe toţi. Nu ştiu dacă dinamoviştilor li se potriveşte campionatul italian, mai degrabă cel al României", a mai spus Ciobotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite