Ciobotariu: "Obiectivul nostru e Cupa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că Dinamo a mai făcut un pas spre finala Cupei României, roş-albii având ca obiectiv trofeul. "Câinii" au învins pe Gaz Metan Severin, în optimile competiţiei, scor 5-0.

"Am mai făcut un pas spre unul dintre obiectivele noastre din acest sezon, acela de a ajunge în finală şi bineînţeles să o câştigăm. Sunt mulţumit de rezultat, de jucătorii care au intrat azi în teren, pentru că au avut atitudine. Aveam nevoie să marcăm goluri. Jucătorii care au evoluat şi-au făcut datoria şi aveam nevoie de un moral bun pentru jocurile care urmează în campionat", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul a precizat că se bazează pe un jucător precum Liviu Ganea, care a marcat două goluri miercuri, dar cuplul din atacul dinamovist Dănciulescu - Niculae este "într-o formă fantastică". "Ganea e un jucător pe care mă bazez, chiar dacă a jucat mai puţin, pentru că perechea Dănciulescu - Niculae este într-o formă fantastică. Ganea e tipul de jucător care poate face diferenţa şi, dacă va avea aceeaşi atitudine, nu va fi nicio problemă", a spus Ciobotariu.

Referitor la faptul că Gaz Metan a reuşit să marcheze în prima repriză, însă golul nu a fost validat, pe motiv de ofsaid, Ciobotariu a spus: "De unde eram eu nu s-a văzut foarte bine, dar aşa aş putea să mă întorc şi eu la meciurile cu FC Vaslui şi Braşov, când am fost dezavantajaţi. V-am spus, nu am văzut bine, probabil că a fost".

Antrenorul echipei Dinamo a comentat şi viitorul meci al formaţiei din campionat, cu Universitatea Cluj, spunând: "Vom întâlni o formaţie bine organizată, dar suntem pregătiţi pentru acest meci. Am odihnit şi cinci jucători azi. Nu jucăm la egal, toţi jucătorii de la Universitatea Cluj sunt periculoşi, pentru că au avut meciuri bune în acest sezon. Sper să ne menţinem pe primul loc. Sper ca prin jocul nostru şi prin rezultate să readuce spectatorii la stadion, doar asta ţine de echipă".

La rândul său, atacantul Liviu Ganea a declarat că este bucuros de faptul că a evoluat 90 de minute şi speră ca antrenorul să aibă în continuare încredere în el. "Dacă ar fi să ne uităm doar la prima repriză, cred că a fost un meci greu, mult mai greu decât o arată scorul. Pentru mine este un început, pentru că este primul meci pe care l-am disputat 90 de minute după multă vreme şi îi mulţumesc antrenorului pentru încredere şi sper să nu dezamăgesc. Nu putem să spunem că ne dorim o echipă anume în faza următoare, ne dorim să trecem şi să ne calificăm mai departe", a spus Ganea.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), formaţia Gaz Metan Severin (Liga a II-a), în optimile competiţiei. Golurile au fost marcate de Ganea '37, '60, Luchin '42, Ţucudean '74 şi Păun '84.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite