Ciobotariu: "Dinamo nu joacă niciodată la meci egal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Dinamo, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, la plecarea spre Ucraina, că echipa sa nu urmăreşte niciodată să obţină un scor egal şi că este pregătită pentru o victorie în partida cu Vorskla Poltava, din play-off-ul Ligii Europa.

"Ne aşteaptă o partidă foarte importantă, un meci greu cu o echipă puternică, cu jucători masivi, însă jucăm primul meci în deplasare. Mergem la Poltava pentru a scoate un rezultat pozitiv, suntem pregătiţi. Sper ca mâine seară să demonstrăm că suntem o echipă care merită să joace în Liga Europa. Dinamo nu joacă niciodată la meci egal, însă într-un joc de fotbal se pot întâmpla multe. Foarte important este şi să reuşim să marcăm", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul dinamovist îşi doreşte ca toate echipele româneşti să reuşească să se califice în grupele Ligii Europa: "La acest nivel nu ne mai gândim la prime, ne dorim foarte mult să ajungem în grupe după care vor veni şi bonusurile financiare. Sincer îmi doresc ca toate cele cinci echipe româneşti să intre în grupele Ligii Europa, este foarte bine pentru fotbalul românesc. Eu cred că toate sunt pregătite să meargă mai departe".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite