Ciobotariu: "Chiajna m-a bătut de ziua mea, acum m-am răzbunat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ciobotariu a declarat după victoria din meciul cu Concordia Chiajna, sco 2-0, că-şi va săbători ziua de naştere alături de familie, după ce pe 26 martie, atunci când a împlinit 40 de ani, Chiajna a învins Dinamo II, echipa pe care o pregătea atunci. "Acum m-am răzbunat"!

"Am întâlnit un adversar destul de incomod, o echipă bine organizată, în ciuda locului pe care îl ocupă în clasament, mai aleas în faza defensivă. Trebuia să avem o atitudine pentru că echipele mici ne puteau pune probleme. Le-am spus asta jucătorilor, au înţeles şi vreau să le mulţumesc pentru asta. Noi veneam după un joc bun de la Ploieşti şi ne doream să câştigăm şi am reuşit asta. Important este să avem un echilibru în joc atât pe faza ofensivă cât şi pe cea defensivă. Trebuie să ne pregătim cât mai bine ca să avem acelaşi parcurs. E mult mai greu cu echipele mici şi aşa este, campionatul se câştigă cu echipele mici. Noi am avut astfel de experienţe dar astăzi băieţii s-au mobilizat bine şi nu au fost probleme. La începutul campionatului nu se discuta că suntem favoriţi la titlu. Noi vrem doar să avem în continuare acelaşi parcurs, să rămem modeşti pentru că mai sunt multe etape de disputat", a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu a precizat că este mult mai bine cu spectatori în tribune, nu cu porţile închise, cum s-a jucat partida cu Concordia. "Cu spectatorii e mult mai bine, nu aţi văzut ce atmosferă tristă a fost atăzi. Aşteptăm suporterii la stadion pentru că ne ajută mult când ne încurajează. (...) Când eram la Dinamo II, pe 26 martie, de ziua mea de naştere, am jucat cu Concordia Chiajna şi ne-a bătut aici. Acum pot spune că m-am răzbunat într-un fel şi chiar o asă merg acasă şi o să sărbătoresc şi eu ceva mai târziu", a precizat el.

Dinamo a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, golurile fiind marcate de Dănciulescu '40 şi Bakaj '90+2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite