“Ciobi”, susţinut de şefi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu au anunţat pe siteul oficial al clubului că Liviu Ciobotariu va continua pe banca tehnică a roş-albilor.

“Înfrângerea pe teren propriu în faţa Sportului a provocat dezamăgire în rândul tuturor dinamoviştilor şi reacţii specifice în rândul adversarilor, transmise prin intermediul presei. Vreau să precizez încă o dată că viitorul lui Liviu Ciobotariu este pe banca lui Dinamo! Echipa a mai trecut printr-un moment dificil dupa eliminarea din Europa şi s-a dovedit că, la vremea respectivă, Consiliul de Administraţie al clubului a luat decizia corectă. Avem încredere în resursele psihice şi tehnico-tactice ale antrenorului Liviu Ciobotariu şi ale tutoror componenţilor lotului de a readuce Dinamo în fruntea clasamentului prin jocul cu care suporterii au fost obişnuiţi în acest sezon”, a declarat Nicolae Badea.

"Ar fi cea mai mare greşeală a noastră să renunţăm la serviciile antrenorului Liviu Ciobotariu. La Dinamo nu se iau decizii sub impulsul reacţiilor de moment. În ciuda unor greşeli făcute, cred foarte mult atât în capacitatea băncii tehnice de a corecta aceste erori, cât şi în valoarea lotului nostru, demonstrată cu brio în prima parte a campionatului”, a spus şi Dragoş Săvulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite