"Ciobi" are susţinerea lui Dinu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Noul antrenor principal al lui Dinamo, Liviu Ciobotariu, se bucură de încrederea şi susţinerea fostei glorii a clubului Cornel Dinu, care a revenit în Ştefan cel Mare în funcţie de consilier.

Dinu spune că este gata să ajute Dinamo cu sfaturile sale şi că Ciobotariu este o soluţie foarte bună, deoarece ştie ce însemnă acest club după ce a jucat timp de 3 ani în tricoul alb-roşu.

"Ideea ca Liviu Ciobotariu să preia echipa a fost bine venită. S-a rodat şi a confirmat la echipa a doua, iar dacă va avea linişte şi încredere, rezultatele şi calitatea jocului pot fi mai bune decît în sezonul precedent, cînd am încasat cele mai multe goluri de la înfiinţare, din sezonul '48 - '49. Plus că am înregistrat al treilea loc şase din istorie! Prea puţin pentru pretenţiile acestui club", a spus Dinau, pentru gsp.ro.

Şi jucătorii tineri sunt bucuroşi de venirea lui Ciobotariu pe banca tehnică "Pe domnul Liviu Ciobotariu îl cunosc de la echipa a doua şi sînt convins că va ajunge un antrenor mare!", a spus atacantul George Ţucudean.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite