Cine-l mai ia pe Hagi? "Vreau contract pe trei ani, buget şi să fiu manager"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi
Hagi

Gică Hagi nu se mai "încurcă" când vine vorba să fie din nou antrenor.


Condiţiile lui Gică Hagi pentru a prelua o echipă?
"Vreau sa am putere de decizie in orice. Tehnic. Conducerea îmi dă bugetul, eu îi creez strategia, cum trebuie să fie în 2-3 ani. Numai manager vreau. Greşeala mea când am venit la Steaua a fost că am acceptat când el mi-a zis să fiu antrenor. Eu trebuia să fiu manager. Vreau proiect pe minimum 2-3 ani, un contract. Pentru ce altfel, ca să ne certăm?", a spus Regele la DolceSport. În aceste condiţii, probabil că Viitorul Constanţa e singura soluţie pentru Hagi. Acolo e şi patron, şi manager şi nu trece nimeni peste el." Unde voi antrena din vară? Poate la mine la echipă, poate în altă parte..."

Gică Hagi a vorbit şi despre relaţia tensionată pe care a avut-o cu Gigi Becali din cauza imixtiunilor patronului stelist în tactica echipei. "Pentru ce sunt plătit? Să fac munca asta. Ce treabă are patronul cu vestiarul? Patronul să înţeleaga un lucru: trebuie să sprijini un antrenor în ceea ce gândeşte, că tu l-ai angajat. Sprijină-l! Daca antrenorul nu ştie să ducă, atunci reacţionezi. Când vezi că echipa e dezorganizată în teren, că nu ascultă, se vede din tribună. Atunci stai o dată, de doua ori, de trei ori şi faci o schimbare. Dar lasă-l pe antrenor să îşi facă treaba, să îşi ducă ideea, că tu l-ai angajat.

M-aţi vazut ce calm am fost după episodul CFR, când eram la Steaua? Eu am tăria să mă retrag când nu merge. Nu sunt certăreţ, eu m-am născut să fac performanţă. Unde nu e mediul bun nu pot sta", a mai spus Hagi la DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite