Cinci suporteri ai echipei FC Vaslui, amendaţi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Municipalul" din Vaslui
"Municipalul" din Vaslui

Cinci suporteri ai echipei FC Vaslui au fost amendaţi de Poliţie cu câte 200 de lei pentru tulburarea linştii şi ordinii publice în urma unui incident care a avut loc după partida cu Rapid, disputată duminică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui (IPJV), Mihaela Ştraub, a declarat că fanii vasluieni i-au provocat pe o parte dintre membrii galeriei rapidiste care se aflau în interiorul unui club din localitate. Incidentul a fost stins la intervenţia Poliţiei, fanii echipei antrenate de Viorel Hizo fiind duşi la secţie unde li s-au întocmit procese verbale. Cei aproximativ 30 de suporteri rapidişti au fost conduşi de jandarmi la Gară.

În plus, Mihaela Ştraub a afirmat că în cadrul aceluiaşi incident, Poliţia a întocmit şi un dosar penal. "Poliţia a întocmit şi un dosar penal cu autor necunoscut pentru folosirea fără drept a unei arme neletale din cele supuse autorizării", a spus purtătorul de cuvânt al IPJV. Partida FC Vaslui - Rapid, disputată, duminică, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite