Piţurcă şi Chivu se văd în weekend. "Ce să facem cu el la naţională? E bătrân" .

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă toţi oamenii de fotbal au apludat o revenirea a lui Chivu printre tricolori, fotbalistul lui Inter şi-a găsit un contestatar vehement. "O să îl chemăm şi pe Hagi".

În lumea fotbalului i se spune "Strâmbu", însă Mircea Rednic a avut mereu curaj de a spune drept ceea ce gândeşte. El i-a recomandat lui Chivu să nu mai vină la echipă naţională, pentru a lăsa locul tinerilor. "De ce mai aducem jucători tineri în meciurile amicale, dacă ne întoarcem tot la cei vechi? Chivu e Chivu, dar ar trebui să schimbăm structura echipei. Ce facem, ne rugăm de Mutu şi Chivu să revină? Poate ne rugăm şi de Hagi acum, să mai joace şi el.

Chivu este un jucător foarte bun, dar nu mai înţeleg. Odată a declarat că nu mai vrea la naţională, că este obosit şi acum revine? Decizia este a a lui, dar eu cred că acel cuplu de fundaşi centrali Chiricheş şi Radu Ştefan este cel mai bun la ora actuală din Europa", a spus Mircea Rednic la DolceSport.

Urmăreşte AICI declaraţiile lui Rednic

Ce nu ştie Rednic este că Victor Piţurcă îi pregăteşte un loc în linia de mijloc a naţionalei, urmând să-l sacrifice pe Florescu sau pe unul dintre Pintilii şi Bourceanu. Întâlnirea dintre Victor Piţurcă şi Cristi Chivu ar urma să aibă loc cât de curând, poate chiar în acest weekend.

Viorel Moldovan: "Prezenţa lui Chivu ar însemna un factor de echilibru la echipa naţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite