Chivorchian despre Contra: "Poli nu stă într-un singur jucător"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a oferit astăzi pentru gsp.ro prima reacţie în privinţa situaţiei lui Cosmin Contra, după ce aseară, la meciul cu Gloria Bistriţa, jucătorul de 34 de ani a fost eliminat pentru lovirea unui adversar şi apoi a afirmat că "mă retrag din mizeria asta de campionat!".

"Contra nu a fost eliminat corect, dar nici nu avea ce să caute acolo şi nici ceea ce a spus după meci nu este normal. Ar fi trebuit să vină, să discutăm împreună şi atunci să fi spus dacă îl nemulţumeşte ceva, nu la televizor. El are însă o vârstă şi este răspunzător pentru afirmaţiile sale. Trebuie să îl întrebaţi pe el ce a vrut să spună referitor la <mizeria asta de campionat>", a declarat Chivorchian pentru gsp.ro.

Întrebat dacă Poli Timişoara îl va amenda pe Contra, Chivorchian a răspuns: "Nu ştiu încă dacă va fi amendat, rămîne să vorbim zilele acestea cu jucătorul şi apoi vom lua o decizie".

Chestionat în privinţa convingerii lui Contra de a rămîne la echipă, oficialul de pe Bega a afirmat: "Poli nu va trage niciodată de un jucător să rămînă, nu stăm într-un fotbalist".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite