Chivorchian: „Vom dovedi că transferurile lui Varga şi Bălan sunt ilegale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivorchian se va adresa TAS în cazul transferurilor lui Varga şi Bălan
Chivorchian se va adresa TAS în cazul transferurilor lui Varga şi Bălan

Directorul general al lui FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că va adresa o notă Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, privind legitimările lui Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Rapid.

„Urmează ca mâine (n.r. - luni) să intrăm în posesia documentelor prin care au fost legitimaţi cei doi jucători, iar apoi vom dovedi că procedura a fost incorectă", a declarat Chivorchian, la Radio Timişoara.

„Foarte multe tâmpenii sunt stipulate în înscrierea echipei Rapid III la AMF. Nu poţi să inventezi o echipă peste noapte şi să o înscrii tot peste noapte în campionat, chiar dacă este vorba despre Liga a IV-a. În acte sunt foarte multe lucruri care contravin statutelor atât din regulamentele româneşti, cât şi din cele europene", a mai spus directorul general al timişorenilor.

„Eu cred că această speţă nu se va rezolva în România şi îmi pare rău să spun asta. Probabil vom ajunge la TAS, pentru că în legitimarea jucătorilor nu au fost implicată doar AMF Bucureşti, ci şi FRF şi LPF", a fost concluzia oficialului bănăţenilor.

FC Timişoara a fost învinsă vineri de Rapid cu scorul de 1-0, cei doi fotbalişti de la Sportul Studenţesc evoluând pentru „vişinii" în această partidă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite