Chivorchian: "Gigi Becali îl vrea pe Goga? Îl dăm la schimb cu Gardoş şi o sumă de bani"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele celor de la FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că ratarea titlului este pentru el una dintre cele mai mari dezamăgiri şi toată lumea este vinovată pentru acest eşec.

"Meciul cu Dinamo va fi la fel de greu ca şi cele de până acum, însă trebuie să învingem pentru a fi siguri de locul doi, care duce în preliminariile Ligii Campionilor. Sunt supărat, pentru că eu în toate discuţiile avut atât cu presa, cât şi cu jucătorii, am spus că îmi doresc trofeul la finalul acestui sezon. Din păcate nu s-a întâmplat asta, iar toată lumea are o parte din vină, am rămas datori. Jucătorii trebuie să îşi revină înaintea meciului cu Dinamo, jucăm cu o rivală care, din câte ştim, va veni cu cel mai bun lot, iar noi trebuie să demonstrăm că am fi meritat să fim pe prima poziţie", a spus Chivorchian.

Managerul sportiv al grupării bănăţene, Daniel Stanciu, este şi el de părere că Dinamo vine la Timişoara să câştige, în ultima etapă a Ligii I. "Sper să trecem peste amărăciunea eşecului de la Galaţi, pentru că ne aşteaptă un meci dificil. Dinamo joacă pentru un loc de Liga Europa, sunt sigur că vor deplasa cel mai bun lot. Pentru ultima oară în acest sezon avem nevoie de sprijinul publicului. Avem nu mai puţin de nouă absenţe, jucători cu probleme medicale plus Alexa suspendat. Câţiva sperăm să-i recuperăm. Taborda, Scutaru, Helder, Rocha, Zăgrean, Zicu, Curtean, Mansour sunt jucătorii cu probleme medicale", a spus Stanciu.

Gheorghe Chivorchian nu a dorit să vorbească prea mult despre planurile de viitor ale clubului timişorean, însă a admis că se pregăteşte un schimb de generaţii în viitorul apropiat. "Deocamdată nu vor fi schimbări mari în echipă, planul clubului este ca schimbul de generaţii să se facă treptat, începând din iarnă. Cum se va desfăşura acest plan depinde şi de locul pe care-l ocupăm la finalul sezonului şi cupa europeană în care vom juca", a spus clubului timişorean.

Interesul declarat de finanţatorul stelist Gigi Becali pentru Dorin Goga nu-i impresionează pe conducătorii clubului bănăţean. "Goga mai are doi ani de contract cu noi, întrebaţi-l pe domnul Becali de un transfer", a spus Daniel Stanciu, completat glumeţ de Gheorghe Chivorchian: "Am văzut şi eu că Gigi Becali îl vrea pe Goga. Poate doar la schimb cu Gardoş, plus o sumă de bani".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite