Chipciu: "Ne place să suferim"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Chipciu, marcatorul primului gol al braşovenilor în partida cu Universitatea Cluj, a fost ales omul meciului.

Jucătorul meciului şi marcatorul primului gol, braşoveanul Alexandru Chipciu, i-a dedicat victoria antrenorulu său, Daniel Isăilă: "Îi dedic victoria antrenorului Daniel Isăilă, care suferă groaznic de fiecare dată când pierdem şi care iubeşte fotbalul într-un fel în care puţini o fac. Azi a fost destul de greu, dar se pare că aşa ne place, să suferim, să fim conduşi, să alergăm apoi după un rezultat bun, însă aşa este mai frumoasă victoria. Nu mă aşteptam să fiu desemnat jucătorul meciului, mai ales că în urmă cu un an doar mă pregăteam şi visam să joc în Liga I, iar acum joc meci de meci şi publicul mă aplaudă".

Marcatorul golului decisiv, Valentin Badea, a spus despre coechipierul său Chipciu că poate deveni următorul purtător al tricoului cu numărul 10 la echipa naţională: "Regret că nu-l vom avea în următorul joc şi pe Chipciu, pentru că este suspendat. Vă spun eu: dacă va fi cuminte şi va continua aşa, Chipciu este următorul număr 10 la echipa naţională. A fost foarte greu, mai ales că am jucat în 10 oameni. Mă şi gândeam la prelungiri, dar, datorită lui Chipciu, am marcat şi am câştigat. Mă bucur că am reuşit şi eu să marchez după multe meciuri. Aştept jocul cu Timişoara, din etapa următoare de campionat, să demonstrez că sunt încă jucătorul din trecut. Eu cred că sunt".

Echipa FC Braşov s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, scor 2-1 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, în optimile competiţiei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite