Chipciu: "Nu mergem cu gândul să îngenunchiem Steaua, dar vreau să câştigăm!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu a avut o evoluţie spectaculoasă şi la FC Braşov. Foto: Arhivă
Chipciu a avut o evoluţie spectaculoasă şi la FC Braşov. Foto: Arhivă

Dorit de Steaua, mijlocaşul lui FC Braşov, Alexandru Chipciu, a vorbit despre meciul de sâmbătă, împotriva formaţiei roş-albastre.

"Este adevărat că Steaua nu trece printr-o perioadă foarte bună, însă nu trebuie să ne bazăm pe acest lucru, pentru că Steaua este o echipă mare care poate renaşte oricând. Oricum, chiar şi în forma în care sunt, ei sunt favoriţii acestui joc, dar cu toate acestea, noi mergem ca o echipă motivată şi vrem să luăm punct sau puncte. Nu mergem cu gândul de a îngenunchia Steaua, cum au făcut jucătorii în sezonul trecut, mergem să ne facem treaba cum ştim noi mai bine, pentru că avem nevoie să adunăm puncte

Cu Tănase sunt prieten, dar între noi nu este o competiţie care joacă mai bine, şi cu atât mai puţin în meciul direct. Amândoi ne dorim foarte tare să facem un joc bun şi să câştigăm cu echipa noastră, mai departe, la echipa naţională, selecţionerul decide care dintre noi joacă. Nu am astfel de ambiţii să fiu mai bun decât Tănase în mod special. Personal, nu vreau musai să marchez în meciul cu Steaua, vreau să câştigăm meciul, pentru că lucru acesta este mult mai important", a explicat fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite