„China“ a luat 7.200 de euro pe meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la revenirea în „Ştefan cel Mare“, Mărgăritescu a bifat doar 21 de meciuri într-un an şi trei luni şi a fost plătit cu 150.000 de euro în fiecare sezon. În 2011, mijlocaşul a evoluat doar 17 minute, în rest fiind un „abonat“ al băncii de rezerve. Chiar dacă are contract până în 2012, la vară, el va fi pus pe liber.

„Noul Dinamo" nu mai are loc pentru „bătrâni"! Andrei Mărgăritescu e exemplul cel mai bun. S-a întors în „Ştefan cel Mare" de la 1 ianuarie 2010. Totuşi, într-un an şi trei luni de la revenirea sa în „haită", aportul său a fost aproape zero. Nu a marcat niciun gol şi a bifat doar 21 de partide, calculându-le şi pe cele din Cupa României şi din Liga Europa. Dacă pe plan sportiv noua sa aventură la Dinamo a fost un eşec, în schimb, „China" nu se poate plânge din punct de vedere financiar.

„Închizătorul" a încasat 150.000 de euro pe an, din salariu şi din prime, de unde rezultă că fiecare apariţie a sa în tricoul alb-roşu i-a costat pe „câini", aproximativ, 7.200 de euro! De când a început returul campionatului, situaţia lui Mărgăritescu s-a înrăutăţit. Deşi s-au disputat patru meciuri până acum, el a evoluat doar 17 minute, etapa trecută, cu FCM Târgu-Mureş, fiind introdus pe teren când Dinamo avea 4-0. În rest, a stat doar pe banca de rezerve. Acum, „China" acuză dureri musculare şi nu va juca nici azi contra celor de la Universitatea Cluj. Oricum, până la finalul campionatului, prezenţele sale pentru Dinamo vor fi la fel de sporadice, iar din vară va fi pus pe lista de transferuri.

Şi ceilalţi „bătrâni" vor pleca

Situaţia lui Mărgăritescu nu e singulară în „Ştefan cel Mare". Mijlocaşul de 31 de ani se alătură unei liste mai lungi a jucătorilor care vor părăsi echipa din vară. Proiectul gândit pentru noul an competiţional împlică continuarea procesului de întinerire. Astfel, nume ca Dolha, Pătraşcu, Cătălin şi Vlad Munteanu, Bordeanu şi chiar Dănciulescu vor pleca pentru a face loc tinerilor.

Mărgăritescu, la Dinamo

Sezon    Meciuri    Goluri
2009-2010    6    0
2010-2011    15    0
Total: 21 meciuri, 0 goluri

1.346 de minute a adunat Mărgăritescu la Dinamo în ultimele două sezoane, în toate competiţiile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite