Cesinha şi Grigorie, până în vară la Lankaran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Lazar Lankaran, Mircea Rednic, s-a întâlnit ieri cu Dinu Gheorghe, preşedintele Rapidului, subiectul de discuţie fiind legat de interesul „Puriului“ faţă de Carlos Cesinha şi de Ştefan Grigorie.

După câteva ore de discuţii, „Vamă" a acceptat ca cei doi fotbalişti să evolueze până la vară pentru clubul din Azerbaidjan. „Este vorba despre un împrumut pe şase luni, cu opţiune de cumpărare", ne-a spus Rednic, care ar fi vrut să obţină şi semnătura lui Răduţă. „Negocierile pentru Răduţă au eşuat pentru că Rapid vrea să-l păstreze pe atacant. Oricum, eu pe cei doi i-am vrut neapărat, Răduţă era doar un bonus", a conchis fostul tehnician al giuleştenilor.

Prin cedarea brazilianului Cesinha, rapidiştii vor salva 110.000 de euro din bugetul clubului, adică salariul brazilianului până la finalul sezonului. Grigorie, care câştigă 8.000 de euro pe lună, a declarat că şi-ar dori să evolueze sub comanda lui Mircea Rednic în Azerbaidjan, însă nu aflase nimic oficial până aseară: „Aş merge în Azerbaidjan, dar depinde în ce condiţii. Până acum, nu m-a anunţat nimeni. Probabil, s‑au înţeles cei de la club, dar eu nu ştiu nimic". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite