Cesinha: “E posibil să plecăm şi noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul brazilian Carlos Dos Santos Cesinha, a declarat, miercuri, la Aeroportul Henri Coandă, că situaţia coechipierului său Juliano Spadacio este diferită, dar a precizat că este posibil să plece şi alţi jucători de la Rapid dacă vor fi neplătiţi o perioadă atât de îndelungată.

"Noi nu o să facem nimic acum. Situaţia lui este diferită faţă de a noastră. Dar dacă ni se întâmplă aşa tuturor e posibil să plecăm şi noi. Mai este o lună şi jumătate, opt meciuri, iar dacă nu eşti corect cu jucătorii e normal să se întâmple aşa. Sunt probleme în afara terenului, cu banii, dar suporterii nu ştiu din păcate. Noi ne gândim la Europa League, facem toate sacrificiile pentru că suntem jucători profesionişti. Dar fiecare are o familie în Brazilia, în Portugalia, pe care trebuie să o ajuţi. Şi cred eu că toată lumea face aşa", a explicat Cesinha, care împreună cu Rui Duarte, Cassio şi Glauber l-au însoţit pe Juliano Spadacio la Aeroportul Henri Coandă.
El susţine că lui Spadacio, care a plecat în Brazilia din cauză că este neplătit de trei luni de clubul Rapid, nu i se poate reproşa nimic. "E o situaţie grea pentru toată echipă. Nu e normal să se întâmple aşa ceva la mijlocul campionatului într-o echipă. Dar nu i se poate reproşa nimic lui Spadacio, a fost tot timpul corect la Rapid, dar are o situaţie cu familia, ca noi toţi de altfel. Un jucător fie străin, fie român, dacă munceşte şi se întâmplă ceva, se duce afară. El are documente la mână, are în contract că dacă nu este plătit poate pleca. El e supărat pentru că a fost corect şi totuşi i s-a întâmplat aşa ceva. După plecarea lui va fi greu pentru echipă, dar el o face pentru familia lui", a precizat Cesinha.
Mijlocaşul Juliano Spadacio a plecat, miercuri, la Sao Paolo, Brazilia, din cauza restanţelor salariale pe care FC Rapid le are faţă de el. Brazilianul al cărui contract cu Rapid expiră în vara anului 2012 susţine că este neplătit de trei luni şi a depus memoriu la FIFA pentru a deveni liber de contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite