Cel care l-a accidentat pe Neşu: "Nu mai am chef de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Alje Schut a revenit la antrenamente echipei FC Utrecht, însă nu va juca în meciul AZ Alkmaar, el afirmând că nu are chef de fotbal, deoarece se gândeşte doar la starea de sănătate a coechipierului său Mihai Neşu, informează site-ul oficial al grupării batave.

Alje Schut a fost aplaudat, sâmbătă, de fanii echipei FC Utrecht, prezenţi la antrenament: "Am fost foarte impresionat de ei, dar eu mă gândesc doar la Mihai".

Fundaşul român s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

 "Trec prin momente teribile, mă gândesc doar la Neşu zi şi noapte. Sunt extrem de supărat că i s-a întâmplat aşa ceva lui Mihai. Nu am chef de nimic, nici măcar să joc fotbal. Nu mă pot concentra, aşa că prefer să nu mă antrenez şi să nu joc. Singurul lucru care mă preocupă este ca Mihai să aibă forţa şi sprijinul de a se recupera" , a afirmat Schut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite