Cedară nervii în vestiarul Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a suferit la Timişoara cea mai usturătoare înfrângere din acest sezon (0-4), iar vestiarul „Ştiinţei” stă pe un butoi cu pulbere gata să explodeze.

Tensiunea din sânul echipei Universitatea Craiova se simte şi în vestiar, nu numai pe terenul de joc. În pauza meciului de la Timişoara, în cabina „alb-albaştrilor" s-a iscat un adevărat scandal.

Mihai Costea i-a reproşat lui Zoro plasamentul defectuos la ambele goluri ale timişorenilor, iar cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie. Costea cel mic l-ar fi îmbrâncit pe fundaşul ivorian care a ripostat şi el într-un mod violent. Între cei doi au intervenit căpitanul Craiovei, Prepeliţă, şi David Lopes, care au încins şi mai mult spiritele.

Pentru a aplana conflictul, a intervenit tenhnicianul Nicolo Napoli, care i-a calmat pe cei patru scandalagii. De lipsa de valoare a lui Zoro şi a lui David Lopes s-a pronunţat şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. „Fundaşii centrali de la Craiova sunt mai lenţi decât mine. Degeaba vorbesc ei pentru că eu nu cred că oltenii au echipă. Scorul putea să fie cam 12-0. Craiova cred că este cea mai slabă echipă din Liga 1", a spus Mitică Dragomir, imediat după înfrângerea Universităţii din Banat.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite