Ceaţă totală în „Groapă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Dinamo, şi la propriu, scufundat în ceaţă
Stadionul Dinamo, şi la propriu, scufundat în ceaţă

Dinamoviştii îşi reiau de azi pregătirile, dar nu ştiu cine le va fi antrenor, în timp ce campania de achiziţii a însemnat doar revenirea celor împrumutaţi. Până acum n-a fost cumpărat niciun jucător, nu se ştie cine va fi pe banca tehnică în cantonamentul din Austria, iar posturile deficitare sunt, în continuare, descoperite.

Dacă rivalele roş-albilor şi-au stabilit stafful tehnic şi se luptă în aducerea unor jucători de marcă, Dinamo bate pasul pe loc. Azi, Liviu Ciobotariu va fi prezent la reunire şi va conduce antrenamentele de la stadion şi de la Săftica, dar va fi doar interimar, până când va fi adus un antrenor cu experienţă sau un director tehnic lângă el. Şefii au o listă cu câteva nume, în special străini, dar soluţia lor „ieftin şi bun" nu a fost rezolvată încă.

Cum nu se ştie cine stă pe bancă, deocamdată nu se poate stabili şi lotul pentru cantonamentul din Austria, programat la data de 25 iunie. La reunire au fost chemaţi 37 de jucători, dar, printre ei, nu e niciun nume nou ci doar cei împrumutaţi la diferite echipe în sezonul trecut. Posturile deficitare, în apărare, nu au fost acoperite, iar ca portar Bălgrădean e singurul supravieţuitor, după ce Dolha şi-a reziliat contractul, iar Naumovski e şi el pe lista plecărilor.

În plus, dintre cei care se întorc după ce au fost cedaţi la diferite cluburi, cei mai importanţi nu rămân. Pulhac aşteaptă un semn de la agentul său, Victor Becali, pentru a ajunge în Rusia, iar Marius Niculae va alege o altă echipă din Grecia, după experienţa la Kavala. Acestora li se adaugă „lotul" Lankaran, însă doar o parte va rămâne.

Programul dinamoviştilor

- Azi: reunirea lotului (12.00)
- 14 iunie - 24 iunie: antrenamente la stadion şi la Săftica
- 17 iunie: vizita medicală
- 25 iunie - 10 iulie: turneu de pregătire în Austria
- 23 iulie: etapa 1 Liga I
- 28 iulie: turul 3 preliminar al Ligii Europa (prima manşă)
- 4 august: turul 3 preliminar al Ligii Europa (a doua manşă)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite