Ceahlăul, cantonament în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Gigi Mulţescu, antrenorul echipei de fotbal Ceahlăul Piatra Neamţ, a precizat că formaţia sa va înregistra un progres evident în returul actualei ediţii de campionat.

''Vor fi câteva surprize, 90 la sută plăcute spun eu, faţă de echipa care am avut-o în tur'', a spus tehnicianul Gigi Mulţescu.

Antrenorul a asigurat conducerea executivă a clubului, precum şi pe suporteri Ceahlăului Piatra Neamţ, că se va înregistra un progres în a doua parte a campionatului 2010-2011.

După cum informează site-ul oficial al clubului, citat de Agerpres, Gigi Mulţescu a aunţat că în perioada 25 ianuarie - 7 februarie, echipa sa va merge în Antalya (Turcia). ''Acolo vom cunoaşte echipele cu care ne vom întâlni. Să ştiţi că nu ezita de a juca şi cu echipele româneşti, indiferent de eşaloanele în care sunt repartizate. Este o prostie să te ascunzi de echipele româneşti, gândind să nu fie deconspirate planurile de pregătire făcută înaintea turneului din Turcia.

Până la alegerea adversarilor, conducerea clubului din Piatra Neamţ, trebuie să se decidă, cu cine va împărţi avionul până în Turcia, din cauza regimului de economii, între echipele Internaţional Curtea de Argeş, Gloria Buzău, Politehnica Iaşi şi Unirea Alba Iulia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite