Cea mai stupidă eliminare din istorie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Roman
Dan Roman

Gaz Metan – Ceahlăul a început la fel ca „El Clasico“!

Stana a deschis scorul chiar în primul minut cu o execuţie similară celei cu care înscrisese şi contra Stelei. 18 minute mai târziu, elevii lui Pustai au obţinut un penalty, prin Pârvulescu. Bawab a irosit însă lovitura de pedeapsă, parată de danezul Villadsen. Izbânda a venit în minutul 27, când Hoban a stat bine pe „lung", la un corner, lovitura sa de cap fiind imparabilă.

Două goluri, două „galbene"

După pauză, Dan Roman (foto) a dat recital. S-a remarcat datorită celor două goluri, dar şi din cauza a două gesturi stupide! Roman şi-a scos tricoul şi la primul său gol, dar şi la al doilea, primind „galben" de fiecare dată. La prima reuşită, Roman i-a făcut o dedicaţie lui Cristi Bud, care va lipsi de pe teren zece luni, din cauza unei accidentări. A doua oară însă doar s-a bucurat, scoţindu-şi tricoul, motiv pentru care a fost eliminat!

Antrenorul Cristi Pustai l-a înţeles. „Roman şi-a făcut treaba, a fost vorba de bucurie şi de adrenalină. Importantă e victoria, bine că am luat trei puncte", a declarat tehnicianul medieşenilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite