Regim de cazarmă în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a fost criticat de Gigi Becali, antrenorul Mihai Stoichiţă îi face numai pe plac patronului şi-i ţine pe fotbalişti mai mult prin cantonamente. După meciul cu FC Vaslui, steliştii n-au voie să stea în oraş decât până la miezul nopţii, însă doar în restaurante, accesul în cluburi fiindu-le strict interzis.

Mihai Stoichiţă a dat milităria jos din pod la Steaua. Criticile lui Gigi Becali de după înfrângerea cu Astra şi zvonurile potrivit cărora ar putea fi înlocuit cu Panduru l-au afectat destul de mult pe tehnician, care a decis să pună biciul pe jucătorii săi.

Astfel, „Lippi" a decis ca steliştii să intre în cantonament pentru meciul cu FC Vaslui încă de vineri, cu o zi mai devreme decât se întâmpla de obicei. Conducerea grupării din Ghencea ar fi dorit ca fotbaliştii să mai poposească o noapte în cantonament şi după disputarea meciului, metodă implementată şi de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, însă rezultatul obţinut pe teren i-a scutit pe Szekely & Co. de această măsură.

Totuşi, jucătorii n-au avut vreme să savureze prea mult succesul. Mihai Stoichiţă le-a dat voie jucătorilor să iasă duminică seară în oraş, însă numai până la ora 0.00 şi doar în restaurante. „Le-am dat băieţilor câte o bere în vestiar, însă le-am şi amintit că n-au voie să calce în cluburi. E treabă serioasă aici, nu ne jucăm", a explicat antrenorul.

Steliştii au revenit ieri la stadion, acolo unde „Lippi" i-a băgat din nou în cantonament, pentru meciul de mâine cu Şerif Tiraspol, urmând ca la finalul săptămânii figura să se repete, în vederea deplasării de la Universitatea Craiova.

„Nu mă interesează un contract pe viaţă"

Janos Szekely i-a răspuns la finalul meciului lui Gigi Becali, care anunţase că-i va oferi un contract pe viaţă cu Steaua. „E bine dacă a spus asta, dar nu cred că acest gol mă ajută să rămân la Steaua. Nu am nevoie de contract pe viaţă", a spus mijlocaşul.

Stoichiţă s-a răzbunat din nou pe fani

„Sunt un jucător profesionist, mai am încă un an de contract, apoi voi vedea ce voi face. Nu există contracte pe viaţă nicăieri în lume, cu atât mai puţin în Ghencea", a declarat mijlocaşul de 26 de ani.

La fel ca şi în disputa cu Unirea Alba Iulia, Mihai Stoichiţă a avut duminică o nouă ieşire necontrolată la adresa fanilor. „Le-am făcut semn să las ciocul mic celor 20 de oameni care stau în spatele meu şi mă înjură de la început până la sfârşit, din anumite interese probabil. Asta nu înseamnă că i-am jignit ci doar le-am spus să tacă, pentru că e normal să fac asta atât timp cât am argumente. Şi am argumente!", a spus „Lippi".

Steaua-Vaslui, mai tare ca Barça-Real

Meciul de fotbal Steaua-FC Vaslui, difuzat de Antena 1, a fost lider de audienţă la nivel urban, potrivit datelor furnizate de postul de televiziune. Transmisiunea a fost urmărită de aproximativ 572.000 de telespectatori pe minut, înregistrând un rating de 8,5%. Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21.52, când peste 1,5 milioane de telespectatori urmăreau meciul. Deşi la aceeaşi oră se juca şi „El Clasico”, Barcelona – Real Madrid, cel mai tare derby din lume nu a avut parte de o audienţă record, pentru că partida a putut fi vizionată în România doar pe Digi Sport. Punctul maxim de audienţă a fost de 341.000 de telespectatori. Trebuie însă precizat că televiziunea Digi Sport este disponibilă numai prin intermediul reţelei de cablu RCS&RDS sau prin satelit.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite