Cassio i-a răspuns în stil brazilian lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei declara înainte de partida cu CFR Cluj că atacantul de 27 de ani nu-şi merită banii. Atacantul brazilian al giuleştenilor a marcat două goluri importante contra CFR-ului, echipa care l-a dorit insistent în această vară.

Cassio Barbosa a fost adus la Rapid contra sumei de 380.000 de euro de la Uniao Leiria, grupare pentru care a marcat 15 goluri în sezonul trecut. Deşi i-a dezamăgit pe suporterii din Grant în primele etape ale campionatului, Şumudică a crezut în continuare în calităţile sale, chiar dacă George Copos bătea mereu apropouri că s-au cheltuit mulţi bani pentru transferul brazilianului.

Vineri seară însă, jucătorul care a promovat-o pe Leiria în prima ligă portugheză, în urmă cu doi ani, prin cele două goluri marcate în ultima etapă, i-a demonstrat bossului de la Ana Holding că se înşală.

După fiecare reuşită în poarta lui Stăncioiu, atacantul de rasă al alb-vişiniilor s-a bucurat ca un copil şi a făcut câte o tură de stadion, pentru a se duce apoi să-l îmbrăţişeze pe protectorul său, nimeni altul decât Marius Şumudică.

„Le mulţumesc suporterilor că au crezut în mine, preşedintelui şi antrenorului. Acum, Spadacio şi Rui Duarte vor trebui să-mi onorez pariul pe care l-am făcut. Gata, am spart ghinionul. Voi înscrie din ce în ce mai des", a spus Cassio la final. Totuşi, fostul jucător de la Uniao Leiria mai are mult de tras până să ajungă să marcheze zece goluri, atât cât a prezis Dinu Gheoghe că va înscrie brazilianul în acest tur de campionat.

Şumudică va fi suspendat de Ligă?

Antrenorul giuleştenilor s-a dezlănţuit după victoria în faţa CFR-ului. Şumi-gol s-a dus în faţa galeriei şi a început să înjure alături de suporteri rivala de moarte a rapidiştilor, iar imaginile cu el scandând împotriva Stelei au fost filmate.

„Îi felicit pe aceşti suporteri minunaţi, nu ştiu dacă se mai acordă premii, dar ei merită cu siguranţă unul", a spus acesta la final, însă LPF ar putea să-l suspende pentru injuriile aduse adversarilor din Ghencea.

"S-au cheltuit cam mulţi bani pentru unii jucători, care nu şi-au demonstrat valoarea."
George Copos
înainte de meci

"V-am spus să aveţi răbdare cu Cassio, trebuie să se acomodeze şi el şi va marca."
George Copos
după meci

Răduţă, consolat de Bozovic şi de Constantin

Răduţă (stânga) a evoluat doar 34 de minute cu CFR, atât antrenorul său, cât şi fanii prezenţi la meci fiind exasperaţi de ratările sale. Atacantul a început să plângă, însă Marius Constantin şi Bozovic l-au luat în braţe şi l-au pupat. Bozo le-a făcut semn fanilor să-l aplaude, iar Constantin i-a reproşat lui Şumudică schimbarea făcută.

2-0

Rapid: Bornescu - Rui Duarte, M. Antonio, M. Constantin, Bozovici - M. Roman, C. Lazăr, N. Grigore (Frunză 46), Cesinha (Grigorie 76) - J. Spadacio - Răduţă (Cassio 35). Antrenor: Marius Şumudică

CFR Cluj: Stăncioiu - Panin (Anselmo 78), Cadu, Piccolo, Edimar - Mureşan, E. Kone - T. Costa (Alcantara 74), Bastos,
Culio - Sforzini (Bud 83). Antrenor: Andrea Mandorlini

Goluri: Cassio 60, 90+2

Eliminaţi: E.Kone 41, Bastos 63

Stadion Giuleşti - Valentin Stănescu: 10.000

Arbitru: Augustus Constantin

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite