Cassio dă goluri cu genunchiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian cumpărat cu 500.000 de euro de la Leiria, Cassio, a deschis scorul cu genunchiul în amicalul cu FC Snagov, scor 6-0 pentru giuleşteni, fiind atracţia principală a partidei.

Şumudică a folosit toţi jucătorii din lot şi s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei în amicalul cu ilfovenii. Răduţă, puştiul care l-a scos din minţi pe antrenorul rapidist în amicalele din Austria, s-a revanşat în faţa echipei din Liga a treia şi a punctat de două ori, iar Herea a reuşit şi el o „dublă".

Noua vedetă din atacul alb-vişiniilor, Cassio a spart gheaţa la noua sa echipă. El a evoluat doar 45 de minute, dar a arătat că este un atacant de rasă. „A ieşit mereu la pase, a centrat, a driblat de mai multe ori şi a încercat şuturile de la 16 metri. A marcat apoi cu genunchiul", ne-a spus o sursă din cadrul clubului.

Îl ofertează pe Marçao

Dinu Gheorghe afirmă că atacantul adus de la Leiria este în urmă cu pregătirea fizică: „Jocul cu Snagov a fost unul amical, care le-a permis jucătorilor să menţină ritmul. Cassio nu e încă pregătit fizic. Mai aducem însă încă un atacant brazilian, avem discuţii avansate, dar nu vreau să greşesc şi nu ne grăbim", a spus Dinu Gheorghe. Cel mai probabil, vârful despre care vorbeşte Dinu „Vamă" este Marçao, de la Atletico Goias.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite