Cassio a fost evacuat din casă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cassio (stânga) e golgheterul Rapidului
Cassio (stânga) e golgheterul Rapidului

Imaginile cu jucătorii Rapidului daţi afară din case erau o normalitate anul trecut, iar acum tind să revină în actualitate! Cel mai bun atacant al echipei a fost evacuat din apartamentul de pe şoseaua Nordului din cauza neplăţii chiriei de către club şi s-a mutat urgent într-un complex din Băneasa

Atacantul giuleştenilor, Cassio Barbosa, a avut, ieri, parte de un veritabil coşmar. Fotbalistul în vârsta de 27 de ani s-a trezit la uşă cu proprietarul apartmaentului oferit de club, iar omul i-a transmis clar că trebuie să elibereze locaţia!

Mai citeşte şi:

Lupu: "Dacă tot vestiarul strigă după bani, eu nu mai apăream la TV"

Rui Duarte: "Nu se poate să fim neplătiţi când mergem atât de bine"

Copos: "Noi suntem un Bentley, nu Rolls Roys. Să nu depăşim bugetul"

Motivul? Patronul Rapidului, George Copos, a refuzat de mai bine de două luni să-i achite chiria, aşa cum este prevăzut în contract! Supărat de situaţia în care a fost pus, Cassio a sunat la club, iar oficialii i-au transmis că nu au unde să-l cazeze decât în blocul în care locuieşte un alt coleg de la Rapid. Astfel, vârful brazilian şi-a făcut bagajele şi s-a refugiat, alături de soţie, în complexul rezidenţial în care se află şi portughezul Rui Duarte.

Unui alt fotbalist de la Rapid, lui Candido da Costa i-au fost tăiate gazele, tot pe motiv de neplată.

Urmează alte evacuări?

Sunt şanse mari că ceea ce i s-a întâmplat lui Cassio să se repete, în următoarele zile, şi în cazul celorlalţi străini din echipă. Asta deoarece, din cauza problemelor financiare, clubul nu a achitat nicio chirie de două luni! Tocmai de aceea, după meciul cu Sportul, câştigat cu 2-0, jucătorii giuleşteni au răbufnit la adresa lui George Copos, căruia i-au cerut să le achite salariile şi chiriile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite