Cassio Vargas: „O să dau gol şi cu Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cassio e într-o formă excelentă după un început mai slab Foto: Petrică Tănase
Cassio e într-o formă excelentă după un început mai slab Foto: Petrică Tănase

„Urecheat" de Copos pentru aducerea lui Cassio, care a costat 700.000 de euro, Dinu Gheorghe a dat garanţii că brazilianul va marca cel puţin 8-10 goluri în acest sezon.

„Adevărul": Cum te simţi după a treia „dublă" consecutivă în Giuleşti?

Cassio Vargas: Minunat, dar meritul este al întregii echipe. Eu le mulţumesc coechipierilor, fanilor, dar şi soţiei mele, care are grijă de mine şi mă susţine. Nu contează dacă înscriu eu sau Spadacio, pentru că toţi avem acelaşi obiectiv: să jucăm la anul în Liga Campionilor.

Mai ai patru goluri până când îi vei împlini dorinţa lui Dinu Gheorghe...

(râde) Să fiu sincer, declaraţia domnului preşedinte m-a motivat, dar eu încerc să înscriu pentru mine şi pentru echipă, nu pentru dânsul. După fiecare meci câştigat, eu mă gândesc la următorul, nu mă culc pe o ureche. Vreau să mă pregătesc din ce în ce mai bine pentru că vrem să câştigăm tot ce se poate anul acesta.

Peste trei etape întâlniţi Steaua, ce îţi spune acest meci?

Ştiu că este "Clasico de România". Şi ei au o echipă bună, iar rivalitatea dintre suporteri este destul de mare. Nu ştiu dacă voi reuşi o "dublă" şi în derby, dar le promit măcar un gol suporterilor noştri.

Eşti de trei luni în România, te-ai adaptat la viaţa din Bucureşti?

Da, pot să spun că mă simt excelent aici. După meciuri mă relaxez în Herăstrău cu soţia, la o plimbare. Ea mă mai sfătuieşte înainte şi după meciuri. Tocmai de aceea şi eu îi arăt semnul inimioarei în tribună după fiecare reuşită.

De Spadacio ce zici? Nu mai marcase de 11 luni până la meciul cu Astra.

Fotbalişti precum Spadacio sunt imprevizibili. Seamănă la joc cu Hagi pe care l-aţi avut voi. Spadacio e unul dintre cei mai buni mijlocaşi alături de care am jucat vreodată. Chiar dacă a avut o perioadă lungă în care n-a înscris, el a dat multe pase decisive.

Dinu Gheorghe vrea 10 goluri de la el

Acum, "Vamă" pune presiune şi mai mult pe atacant: "Sper să ajungă la 10 goluri în acest tur. E bine că avem acest lot de jucători, ei fac ceea ce trebuie să facă. Avem linişte şi în atac cu aceşti jucători. E Herea, Sburlea, Cassio şi îl mai avem şi pe Răduţă", a declarat Dinu Gheorghe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite