Cassio Barbosa: „Rapid e peste multe echipe portugheze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian venit de la Uniao Leiria, Cassio Barbosa, spune că nu se aştepta să găsească în Giuleşti o echipă aşa puternică. Contestat dur după primele sale meciuri la Rapid, Cassio (26 de ani) le-a răspuns tuturor celor care credeau că nu-şi merită banii prin cele două reuşite ale sale cu CFR Cluj.

„Aveam şi eu nevoie de adaptare. Nu este uşor să vii dintr-un campionat diferit, să joci într-un alt sistem şi să ai colegi noi la echipă. Ştiam că odată şi odată golul va veni, iar pentru asta le mulţumesc lui Dinu Gheorghe şi lui Şumudică. Contestatarii mei, Copos, şi cine a mai vorbit despre mine trebuiau să aibă răbdare", spune jucătorul care a pierdut un pariu după partida cu CFR Cluj: „Acum sunt nevoit să le dau lui Glauber şi Rui Duarte o masă în oraş. Au pariat că voi marca două goluri, iar eu le-am spus că îi scot la cină dacă vor avea dreptate. Nu am marcat decât în etapa a şaptea, dar mai am timp să-i respect dorinţa lui Dinu Gheorghe, de a înscrie zece goluri până la finalul turului".

image

"În România, lumea are prea multe griji"

La fel ca şi ceilalţi brazilieni de la Rapid, Cassio are un profesor de limba română. „Învăţ uşor uşor româna. Ne-au pus profesor de engleză şi de română. Îmi place grupul de la Rapid, dar îmi este greu să mă obişnuiesc cu viaţa din România. Spre deosebire de Brazilia, aici oamenii mi se pare că au multe griji. În schimb, la noi, toată lumea e zâmbitoare", dezvăluie fotbalistul.

image

Cassio a jucat timp de trei sezoane la Leiria în prima şi a doua ligă din Portugalia, dar crede că Rapid este mult mai puternică. „Ştiam că la Rapid evoluează mulţi brazilieni, dar nu mă aşteptam să fie o echipă atât de puternică. E mai bună decât foarte multe formaţii din Portugalia", spune acesta.

Inedit

- Cassio nu şi-a cumpărat niciodată un ceas Casio
- Ţara sa preferată este Italia: „Oraşul Milano m-a impresionat"
- Idolul său e Ronaldinho
- Nu frecventează cluburile. „Merg cu soţia la restaurant, şi cam atât.
- Ca orice brazilian, a învăţat fotbal jucând pe plajă

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite