Cassio e supărat: “Nu este corect că nu suntem plătiţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cassio Vargas, spune că este greu pentru un fotbalist să joace atunci când nu este plătit, dar speră ca preşedintele Dinu Gheorghe să rezolve problemele financiare ale clubului şi să achite restanţele salariale către jucători.

"Probleme financiare au toate cluburile, însă nu este problema noastră, a jucătorilor, ci a preşedintelui. Nu este corect să nu fi plătit atât de mult timp, însă acum trebuie să se găsească o soluţie pentru a se rezolva această problemă. Nu am vorbit cu nimeni în această perioadă, nu am menţinut contactul cu nimeni. Este dificil să joci atunci când nu eşti plătit, dar sper că preşedintele va reuşi să revolve această problemă. Este o situaţie dificilă", a declarat Cassio pe Aeroportul Henri Coandă.
Referitor la faptul că niciun jucător străin nu a fost prezent la reunirea lotului echipei Rapid, Cassio a afirmat că probabil aceştia vor ajunge pe rând la Bucureşti. "Probabil că vor ajunge toţi treptat. Eu acum am revenit din vacanţă pentru a-mi relua pregătirea. Am pretrecut vacanţa în Brazilia, iar acum am revenit la pregătiri", a adăugat Cassio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite