Cârţu la instalarea pe banca CFR-ului:" Aici e crema fotbaliştilor"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu a fost prezentat oficial astăzi la CFR Cluj. Tehnciianul va debuta pe banca ardelenilor în meciul din Liga Campionilor, contra elveţienilor de la Basel.

Antrenorul a povestit că a fost sunat sâmbătă de oficialii campioanei şi că nu putea refuza propunerea lor.

"E un moment pe care şi-l doreşte fiecare antrenor să fie în Champions League. E crema fotbaliştilor, crema antrenorilor. Trebuia să plec la o nunta, la copilul lui Tilihoi. Am primit telefonul sâmbătă seara, i-am spus să ne mai gândim până duminică şi atunci să ne decidem dacă să plec sau nu spre Cluj", a spus "Sorrinacio".

"Sunt conştient de situaţia în care se găseste echipa, e o situaţie accidentală. Pentru mine şi stafful tehnic postura e destul de dificilă, venind după un antrenor care a câştigat totul. Asta ne obligă mai mult. În fotbal contează prezentul şi viitorul imediat", a mai precizat antrenorul.

Tehnicianul campioanei a dezvăluit faptul că va schimba sistemul de joc şi a precizat că regretă faptul că Bud şi Peralta nu au fost trecuţi pe lists jucătorilor care pot evolua în Liga Campionilor.

"Mai mult ca sigur voi schimba modulul de joc, va fi probabil un 4-4-2. Este un sistem pe care l-am experimentat şi la alte formaţii. Îmi pare rău că Bud n-a fost introdus pe lista UCL, chiar m-a surprins acest lucru. Bud este un jucător pe care aş fi vrut să mă bazez, însă ne vom descurca. La fel şi Peralta, este un jucător foarte bun, care are această capacitate de-a veritcaliza jocul cu pasele sale", a declarat Sorin Cârţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite