Cârţu nu l-ar fi vrut pe Hizo pe banca Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui CFR Cluj a declarat că venirea lui Viorel Hizo pe banca FC Vaslui aduce o stare de spirit foarte bună la formaţia moldoveană, ceea ce e în dezavantajul jucătorilor săi

"Nu e un meci neaparat decisiv sau capital, ci doar foarte important. La fel de important va fi să nu pierdem cu Urziceni şi Galaţi. La obiectivul pe care îl avem, acela de a câştiga campionatul, trebuie să câştigăm tot, nu avem nicio scuză. Nu ne prinde bine schimbarea antrenorului pentru că se crează o altă emulaţie în jurul echipei şi nu-ţi convine să joci într-un asemenea moment cu o astfel de echipă. Îl ştiu bine pe Hizo, mai ales că el a mai lucrat acolo, la Vaslui", a declarat Sorin Cârţu.

Gabi Mureşan, menajat pentru Munchen

CFR Cluj nu va putea conta în jocul de la Vaslui pe Gabi Mureşan pentru a-l păstra pe acesta pentru întâlnirea din Liga Campionilor. În schimb, Cârţu va miza pe Adrian Hora, care acuză o stare de oboseală după meciurile cu Anglia (21). "Hora va merge la Vaslui, resimte oboseala, dar ne vom baza pe el pentru acest meci. Din păcate Gabi Mureşan nu va juca. Costa e o variantă pentru înlocuirea lui, am o imagine despre el, ştiu unde aş putea să folosesc dar nu vreau să fac nicio caracterizare a jucătorului. Kivuvu ar fi şi el o soluţie, o să văd", a explicat Cârţu.

FC Vaslui - CFR vineri ora 22:00 digisport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite