Cârţu: "Steaua nu mi-a plăcut deloc! Gardoş ar trebui să joace mereu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, a declarat că se aştepta mai mult de la jocul dintre Ştiinţa şi Steaua. Tehnicianul a precizat că Universitatea trebuie să-şi facă griji în ceea ce priveşte evitarea retrogradării, iar Steaua trebuie să arate un fotbal mai bun.

"Prima repriză a mai avut ceva cât de cât frumuşel, dar a doua a fost urâtă rău de tot.Totuşi există şi circumstanţe atenuante, fiind început de campionat.Eu merg pe ideea că e început de campionat şi intră mai greu în formă.

Se vede clar că nu mai au şanse să egaleze. Craiova a avut jocul în mână. La un asemenea meci nu poţi să-ţi permiţi să ratezi asemenea ocazii. Costea are nevoie de multă înţelegere din partea tuturor.

Nu trebuie să astepte totul de la el. Craiova trebuie să uite ce s-a întâmplat ieri, să pregătească meciul cu Brăneştiul. Astea contează pentru ei. Pretenţiile de primele locuri nu sunt îndreptăţite.

În general, în campionatul românesc, echipele care au o pregătire fizică bună fac faţă. Bosnianul Subotic a arătat promiţător. Gângioveanu ar putea avea loc într-un 4-4-2, sau 4-4-1-1... Craiova să se gândească să se salveze, nu la naţională, pentru că e pericol acolo.

Ologu e un mijlocaş de mare talent. Steaua nu mi-a plăcut deloc. Eu aş vrea mai mult de la echipe precum Steaua, Dinamo, CFR sau Rapid. Aş vrea să ofere calitate. Mă surprinde că nu joacă Răduţ, e un jucător de calitate. Gardoş ar trebui să joace tot timpul, din punctul meu de vedere", a spus Cîrţu la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite