Cârţu: "Îi rog pe fani să vină la stadion"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul stelist Sorin Cârţu a declarat, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 3-1, că poate evoluţia elevilor săi ar fi fost mai bună dacă publicul ar fi fost mai numeros şi a făcut un apel ca suporterii să vină la stadion, cerându-şi scuze pentru înfrângerea din derbiul cu Dinamo.

"Dacă ar fi fost mai multă lume poate evoluţia noastră ar fi fost şi mai bună. Nu e plăcut pentru un fotbalist să joace cu puţini spectatori şi ăia care sunt să-i înjure. Poate că jucătorii merită să fie taxaţi prin absenţa de la stadion, pentru că au pierdut meciul cu Dinamo. Îmi cer scuze încă o dată pentru înfrângerea cu Dinamo şi îi rog să vină la stadion. Trebuie să înţeleagă şi ei că e un moment dificil", a spus Cârţu.

Tehnicianul consideră că golurile înscrise de Nicolae Dică reprezintă un răspuns al jucătorului la încrederea pe care i-a acordat-o. "Iar de asta poate s-a şi simţit dator după fiecare gol să ne felicităm reciproc", a adăugat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Onofraş '24 şi Dică '43, '51. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Bâlbă, în minutul 26.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite