Cârţu: Becali şi-a bătut joc de Maicon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maicon de Oliveira
Maicon de Oliveira

Maicon, brazilianul împrumutat în sezonul trecut de Steaua de la Volyn, este pe lista de achiziţii a lui Dinamo Kiev. Cele 11 goluri reuşite în 16 meciuri jucate în acest sezon din campionatul Ucrainei l-au adus în atenţia şefilor lui Dinamo Kiev, care caută variante pentru înlocuirea legendei Şevchenko.

Atacantul a găsit acum momentul perfect să le dea o palmă oficialilor Stelei, care au considerat că nu poate fi util şi a lansat un atac dur. "Steaua este un club mare, dar, din păcate, la această echipă primează interesele personale. Dacă situaţia ar fi fost altfel, probabil aş fi rămas în România. Nu regret că am plecat de acolo, revenirea la Luţk a fost cu noroc", a declarat Maicon pentru site-ul oficial al gruparii Volyn.

Sorin Cîrţu, tehnicianul care a condus Steaua în finalul sezonului trecut şi i-a dat şansa lui Maicon să joace şi să înscrie câteva goluri decisive, spune că soarta brazilianului a părut decisă din clipa în care a ajuns în tricolul "roş-albastru", motiv pentru care vârful nici nu a mai evoluat la adevărata lui valoare.

"A dat două goluri cu Sportul, unul cu Oţelul, dar declaraţiile lui Gigi Beclai la adresa lui erau aceleaşi. De ce venise Maicon aici? Ca să rămână din vară, normal. Dar Becali l-a dezumflat imediat. Cred că avea o problemă cu el. Credeţi că mai spunea că el e profesionst şi joacă până la final când îl auzea pe Gigi de ce spune", a declarat Sorin Cârţu, potrivit prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite