Cârţu: "Augustus Constantin să nu mai fie delegat la meciurile echipei Pandurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Cârţu a fost reinstalat la conducerea tehnică a Pandurilor. Tehnicianul, care l-a înlocuit pe demisionarul Liviu Ciobotariu, are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

„Spusesem că până la vară nu vreau să mai antrenze, dar faptul că am rămas într-o relaţie foarte bună cu cei de la Târgu-Jiu m-a determinat să revin mai repede în circuit. Avem de jucat 12 meciuri foarte grele, din care trebuie să obţinem 16-18 puncte ca să ne salvăm de la retrogradare. Eu sunt optimist", a spus ieri „Sorinaccio".

Cârţu a condus Pandurii în primele unsprezece etape de campionat. El a demisionat după un joc cu Unirea Urziceni (0-0), pe finalul căruia i-a arătat semnul cătuşelor arbitrului Augustus Constantin. Antrenorul a făcut respectivul gest pentru că a fost de părere că gorjenii au fost dezavantajaţi de arbitraj.

„Vreau ca Augustus Constantin să nu mai fie delegat la niciun meci al Pandurilor. O să fac cerere la CCA în acest sens. De asemenea, îmi doresc să nu fiu arbitrat nici de Teo Crăciunescu, pentru că tatăl său îmi este naş şi nu vreau să existe niciun fel de interpretări", a precizat Sorin Cârţu.

Ţinând cont că fiul lui Ion Crăciunescu intenţionează să renunţe la arbitraj, după greşeala de la Bistriţa - Craiova sunt mari şanse ca cel puţin a doua dorinţă a lui Cârţu să se împlinească.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite