Caro le-a dat liber jucătorilor, Porumboiu i-a chemat la muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii Vasluiului nu-l mai suportă nici ei pe tehnicianul spaniol Lopez Caro, de care Adrian Porumboiu se chinuieşte să scape. Prima soluţie: Grigoraş, director tehnic. Scandalul continuă la FC Vaslui. Lopez Caro nu vrea să plece, şi îşi pregăteşte apărarea cu avocaţii. Porumboiu nu vrea să-i dea un milion de euro despăgubire şi acţionează ofensiv: îl aduce pe Petre Grigoraş.

Evenimentele tind să devină din ce în ce mai hilare la FC Vaslui. După două zile în care niciun jucător nu s-a prezentat la antrenamente, primind liber de la patron, ieri Caro a reuşit să strângă 12 fotbalişti, care s-au antrenat mai mult în silă. Ibericul a încercat să se impună pe gazon, dar jucătorii n-au făcut decât să mârâie şi să-l înjure printre dinţi. La final, Caro i-a anunţat pe fotbalişti că sunt liberi în weekend.

Vestea a ajuns însă şi la urechile patronului Adrian Porumboiu, care le-a transmis fotbaliştilor să nu lipsească de la şedinţele de pregătire de la sfârşit de săptămână! Omul de afaceri a găsit imediat soluţia pentru a nu-i plăti banii lui Lopez Caro. Îl va aduce la echipă pe Petre Grigoraş, care va fi director tehnic, iar spaniolul va rămâne cu atribuţii de antrenor! "Voi chema un specialist la echipă care să vadă ce se întâmplă în momentul de faţă. Nu putem lăsa lucrurile aşa în condiţiile în care avem cinci puncte.

E normal să aducem acest specialist mai ales că mâine nu vine Caro la antrenamente. Caro a venit pus doar pe scandal şi vrea să creeze diversiune. Ce face el nu se numeşte profesionalism", anunţă Porumboiu. Prin aducerea lui Grigoraş peste capul lui, omul de afaceri speră totuşi că fostul tehnician al lui Real Madrid va ceda şi va pleca.

Caro voia să dea afară vedetele echipei!

Vasluiul a strâns cinci puncte, iar Lopez Caro i-a găsit vinovaţi pentru eşecuri pe cei mai buni jucători ai echipei: Wesley, Raul Costin, Hugo Luz, Lucian Sînmărtean şi Ghencev. Practic, de-aici a plecat ruptura dintre Porumboiu şi Caro. Spaniolul i-a transmis patronului că are de gând să-i dea afară pe cei cinci, dar omul de afaceri nici nu a vrut să audă de acest lucru. "La ultima rundă de discuţii a avut nişte propuneri halucinante. Să schimbăm nişte jucători, care erau foarte-foarte buni! Cică să mai luăm cinci jucători! Sunt multe lucruri pe care nu le înţeleg la acest Caro, sunt lucruri desprinse din alte lumi! Toate transferurile făcute de el au fost nereuşite", a dezvăluit Adrian Porumboiu.

“E o provocare să antrenezi Vasluiul, o echipă bună, cu jucători valoroşi. S-a investit mult la echipă. Nu am semnat nimic, a fost o discuţie de principiu cu Porumboiu."
Petre Grigoraş antrenor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite