Caro a rămas fără „secunzi“. Jucătorii se antrenează singuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lopez Caro şi-a luat câteva libere, lăsându-şi jucătorii de izbelişte
Lopez Caro şi-a luat câteva libere, lăsându-şi jucătorii de izbelişte

În cele din urmă, Adrian Porumboiu e fericit: a găsit o portiţă de a scăpa de Lopez Caro. Omul de afaceri are argumente solide să renunţe la el, după ce acesta le-a dat jucătorilor cinci zile libere!

"Am verificat peste tot.În Europa nu găsiţi nicio echipă care să fie liberă cinci zile. Dacă nu se prezintă la echipă, categoric vom lua măsuri. Şi sigur vineri vom avea un antrenor, pentru că nu putem să continuăm aşa. Avem mai multe soluţii pentru a-l înlocui", a tunat Porumboiu.

Caro: „nu plec Nici dacă îmi dai 999.999 de euro"

Deşi fuseseră chemaţi de Caro la antrenament abia sâmbătă, jucătorii au venit la teren de ieri şi s-au pregătit din nou sub comanda a trei dintre colegii lor: Pancu, Wesley şi Adailton!

Caro a mai primit ieri o lovitură: staff-ul tehnic pe care l-a adus la FC Vaslui a demisionat în bloc. Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă, iar oficialii clubului au tras un semnal de alarmă: „E uşor de dedus cine e vinovat de această situaţie de la Vaslui, în condiţiile în care oamenii de încredere şi toti jucătorii din echipă pun la îndoială profesionalismul antrenorului principal".

Interesant este că Porumboiu a mai avut o ultimă tentativă de a scăpa de Lopez Caro, oferindu-i pe loc 500.000 de euro. Răspunsul spaniolului l-a năucit pe Adrian Porumboiu: „Nici dacă îmi dai 999.999 de euro nu plec. Vreau milionul!". 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite