Campionii şi-au pus singuri piedică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Vâtcă (stânga) s-a opus atacurilor în valuri ale Unirii Urziceni
Cosmin Vâtcă (stânga) s-a opus atacurilor în valuri ale Unirii Urziceni

Unirea Urziceni a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Gaz Metan Mediaş, diminuându-şi astfel considerabil şansele de a-şi păstra titlul. Înlocuitorul lui Dan Petrescu din Bărăgan, Ronny Levy, nu a reuşit să simtă încă gustul victoriei în faţa propriilor suporteri.

Deşi a aliniat la Urziceni o garnitură plină de rezerve, Cristi Pustai a reuşit să dea lovitura contra Unirii, obţinând o neaşteptată remiză.

Marius Bilaşco a deschis scorul în minutul 35, cu o lovitură de cap, din plonjon, de la şase metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, iar totul părea că va decurge conform planului pentru elevii lui Ronny Levy. Visele ialomiţenilor s-au năruit însă după pauză, după o gafă monumentală a lui Bruno Fernandes.

Mediaşul a dat primul gol după şase meciuri

În minutul 56, fundaşul de abanos a lăsat mingea să cadă în careu, balonul a ajuns la Doru Dudiţă, care a egalat cu un şut din zece metri, la mai puţin de 30 de secunde de la intrarea sa pe teren. Reuşita a fost primul gol al formaţiei medieşene după şase etape. Până la final, Unirea a încercat zadarnic să forţeze golul victoriei, dar de fiecare dată atacurile haotice ale ialomiţenilor n-au reuşit să pună în pericol poarta lui Vâtcă.

Nici măcar în ultimele secvenţe ale partidei, când oaspeţii au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea fundaşului Jasmin Trtovaci. „Nu putem spune că am pierdut campionatul, dar e clar că am jucat dezamăgitor", a recunoscut, la final, Ronny Levy.

1-1

Unirea: D. Tudor - Maftei, B. Fernandes, Mehmedovici, Brandan - Semedo, Ricardo, I. Apostol (Pădureţu 73), S. Frunză - Onofraş (Rusescu 55), Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy

Gaz Metan: Vâtcă - Nohai (Dudiţă 55), Trtovaci, Akaki, Marovici - A. Muntean, Eric (Bozeşan 80), Todea, R. Zaharia, Pârvulescu - Galanis (Kratochvil 63). Antrenor: Cristi Pustai

Goluri: Bilaşco 35 / Dudiţă 56
Eliminat: Trtovaci ‘90+2
Stadion „Tineretului": 3.000
Arbitru: Teodor Crăciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite