Campania de achiziţii a Stelei e în pericol: doar un transfer e 100% sigur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transferurile Stelei
Transferurile Stelei

Gigi Becali a dat din nou tun după tun în actuala pauză de iarnă, promiţând jucători care mai de care mai valoroşi pentru a întări echipa Stelei.

Singura problemă a roş-albaştrilor este aceea că la munte dintre transferuri au intervenit probleme serioase. Astfel, până acum, doar Vlad Chiricheş este sigur că va juca din retur pentru Steaua. "Adevărul" vă prezintă situaţia celorlalţi jucători pe care Becali şi-i doreşte la echipă.

Ovidiu Dănănae: După ce la controlul medical doctorii i-au găsit nişte probleme, Becali i-a oferit un contract pe doar şase luni, însă fotbalistul vrea să parafeze o înţelegere pe cinci ani. Dacă nu va accepta condiţiile patronului stelist, Dănănae nu va mai ajunge la Steaua.

Wesley: Gigi s-a înţeles cu finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, pentru transferul atacantului brazilian, însă Becali trebuie să se înţeleagă şi cu jucătorul, care cere un salariu de minimum 400.000 de euro.

Alexandru Chipciu: Chiar dacă fostul braşovean a semnat deja cu Steaua, Dinamo încearcă să-l deturneze către gruparea din Ştefan cel Mare. "Câinii" se leagă de un aspect: mijlocaşul de 21 de ani aparţine în proporţie de 50% clubului Sporting Piteşti, echipă apropiată de dinamovişti.

Gabriel Machado: La fel ca în cazul lui Wesley, Gigi Becali şi Florian Walter s-au înţeles asupra împrumutului atacantului, numai că brazilianul nu priveşte cu ochi buni o revenire în România.

"Transferul lui Dănănae nu mai e sigur, doctorii mi-au spus să am mare grijă. Iniţial, trebuia să semnăm pe patru ani de zile, însă eu vreau ca înţelegerea să intre în vigoare din vară, după ce confirmă că e bun şi nu are probleme medicale. Pentru Wesley m-am înţeles cu Porumboiu, trebuie să negociez cu jucătorul, iar la Machado nu vor fi probleme cu Walter, patronul Universităţii Cluj", a explicat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite