Calderon şi Becali s-au întâlnit la Palat: "Gigi e un prieten bun! Vreau să revin la primăvară pentru a o vedea pe Steaua în finala Europa League!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramon Calderon (dreapta)
Ramon Calderon (dreapta)

Gigi Becali şi Ramon Calderon, patronul Stelei şi fostul preşedinte al lui Ral Madrid, s-au întâlnit azi la palatul din Aleea Alexandru, unde spaniolul a fost aşteptat cu cele mai bune mâncăruri româneşti. La final, cei doi au ţinut şi o conferinţă de presă savuroasă. Calderon se află în România invitat fiind de Ion Ţiriac pentru vânătoarea sa anuală de la Balc.

"Este o plăcere să mă văd din nou cu Gigi Becali. Sunt cinci ani de când nu ne-am mai văzut. S-a legat o prietenie frumoasă între noi şi el m-a primit ca de fiecare dată excelent. Am mâncat la el mai mult decât trebuia. Totul a fost extraordinar de delicios.

Sunt fericit că sunt din nou în Bucureşti şi în România, invitat la el acasă. Vreau să vă asigur că în Spania, România şi românii sunt văzuţi foarte bine. Sunt peste 1 milion de români în Spania şi toţi sunt văzuţi bine. Apreciez că românii învaţă foarte repede limba noastră, singuri şi fără vreun accent. E ceva incredibil. Mi-ar plăcea ca şi eu să fiu în stare să fac asta.

Actul acela cu unirea de sânge a fost un act spontan, o glumă frumoasă făcută pentru a ne destinde înainte de acel meci, dintre Real Madrid şi Steaua. Deşi nu vorbim aceeaşi limbă, ne-am înţeles perfect.

Toţi madrilenii ne amintim cu mare bucurie de Steaua, pentru că a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni chiar în faţa Barcelonei, rivala noastră de moarte. Pentru noi, Steaua a devenit de atunci o soră bună.

I-am spus lui Gigi că aş fi foarte încântat să vin în mai la Bucureşti şi să văd Steaua în finala Euopa League, câştigând competiţia", a afirmat Ramon Calderon într-o conferinţă de presă ţinută la Palatul lui Gigi Becali.

Şi Gigi Becali a vorbit fumos despre prietenia cu Ramon Calderon şi a spus că se simte onorat că un astfel de om îi trece pragul casei.

"Pentru mine a fost o întâlnire plăcută. Atunci a fost o chimie între noi şi s-a legat ceva frumos. I-am şi spus domnului Calderon că eu cunosc mulţi străini, dar de niciunul nu m-am apropiat aşa de mult sufleteşte. Asta înseamnă cel mai mult pentru mine. Îmi aduc aminte de o situaţie când eram la masă şi domnul Calderon a fost atât de impresionat încât a spus că cel mai important pentru el a fost că a întâlnit un om ca mine, iar rezultatul de seara nici nu mai conta. Când un om ca Ramon Calderon vine în ţara ta şi vrea să ia prânzul cu tine, e o mare onoare şi o mare mulţumire sufletească", a afirmat patornul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite