Moggi: "Am apărat Juventus şi după Calciopoli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Fostul director general al clubului Juventus, Luciano Moggi, a afirmat într-un interviu pentru un post de radio că nu se teme de sentinţa tribunalului şi susţine că el a rămas mereu unul dintre cei care au apărat interesele clubului din Torino, informează Tuttosport.

Un fost director al grupării, Antonio Giraudo, a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de fraudă sportivă, fiind implicat în scandalul Calciopoli, în urma căruia Juventus a pierdut două titluri de campioană şi a fost retrogradată în Serie B.

"Giraudo poate face apel la decizia tribunalului. Situaţia mea nu este înrăutăţită după ultimele mărturii din procesul care are loc în Napoli. Mulţi dintre martori sunt de partea mea. Dacă ascultaţi înregistrările, se înţelege clar că este vorba despre alte echipe, nu Juventus. Nu există nicio convorbire telefonică în care eu să-i cer unui arbitru să ne ajute", a spus Moggi.

Fostul oficial al grupării a adăugat că Giraudo a greşit când a cerut un proces rapid. "Nu a procedat foarte bine, iar el a decis să plece la Londra, în timp ce eu am rămas aici să lupt şi să mă apăr pe mine, dar mai ales pe Juventus, deoarece am văzut că nimeni nu a făcut-o. Eu am rămas ca să ajut pe Juventus", a explicat acesta.

Moggi s-a declarat nemulţumit de un documentar realizat şi consideră că în acesta au fost prezentate multe informaţii inventate.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite