Călcaţi de hoţi la hotel de cinci stele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşii Stelei, Valentin Iliev şi Novak Martinovici, au descoperit miercuri seară, după „El Clasico“ dintre FC Barcelona şi Real Madrid, scor 2-2, că din camera lor de la Royal Holiday, hotelul de cinci stele din Antalya, lipseau mai multe lucruri.

Două laptopuri, două telefoane mobile şi un iPad au furat hoţii! „Ni s-a spus că la ei e o lege care nu le permite să pună camere de supraveghere pe holuri, ci doar la recepţie. Deci nu se vede cine a intrat în cameră", a comentat directorul sportiv, Narcis Răducan. „Dacă ăia erau prinşi de Iliev şi Martinovici, era vai de ei! În Austria am avut un incident asemănător, în vara anului trecut, dar atunci a fost altceva, au fost băieţi buni hoţii. Au luat nişte bani şi mai puţine obiecte. Acum, Marti şi Iliev au rămas fără multe lucruri importante pe care le aveau cu ei", a povestit ieri fundaşul Iasmin Latovlevici, care a răsuflat totuşi uşurat, întrucât lui nu i-a dispărut nimic din camera de hotel.

Întâmplător sau nu, bulgarul Valentin Iliev s-a numărat şi printre victimele hoţilor din vara lui 2011, de la hotelul austriac Europaischer Hof. Alături de fundaş, a mai fost jefuit atunci şi portarul Ciprian Tătăruşanu.

10 zile petrec în total steliştii la Royal Holiday, după care se vor muta la mult mai luxosul hotel Mardan Palace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite