„Câinii“ stau cu Jackie Chan în cantonament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul“ vă prezintă cum elevii lui Ciobotariu alungă plictiseala în stagiul de pregătire din Austria. Gabi Torje se uită la filme horror, Raphael Stănescu citeşte Biblia, iar tânărul Raul Crişan e intelectualul din cadrul lotului, lecturând cărţi despre şah.

Să rezişti de-a lungul unui cantonament e printre cele mai mari provocări pentru un fotbalist profesionist. E lesne de înţeles de ce, atunci când te uiţi la programul echipelor din Liga I în această perioadă. Dinamo a ajuns la 24 iunie în localitatea Leogang, din Austria, unde mai stă până la 10 iulie. Practic, 17 zile de „cazarmă"! Dacă steliştii au mai făcut o „escapadă" la Bucureşti, între două cantonamente în Austria, Ciobotariu nu le-a permis elevilor săi nicio zi alături de cei dragi, pe durata pregătirilor de vară.

Dacă între două antrenamente sau amicale, dinamoviştii se odihnesc sau joacă table, seara, înainte de culcare, intervine plictiseala cea mare. Totuşi, „câinii" au găsit soluţii pentru a-şi omorî timpul. În afara discuţiilor pe internet cu cei de acasă, dinamoviştii fiind dotaţi cu laptopuri cu web-cam, roş-albii şi-au „împachetat"  pentru cantonament şi pasiunile. „Adevărul" vă dezvăluie cum se destind fotbaliştii lui Dinamo.

Ionel Dănciulescu - Veteranul de 34 de ani este prins în această vară cu examenul de BAC. A dat probele orale, pe care le-a trecut, iar testele scrise le-a amânat pentru toamnă, tocmai din cauza cantonamentului. Pe lângă manualele aferente disciplinelor pentru examen, „Corbul" se relaxează citind cărţi de Maya Angelou (autoare americană de culoare) şi urmărind filme cu Denzel Washintgton. Danciu preferă muzică hip-hop: BUG Mafia şi Eminem.
Gabi Torje - Pe cât de mic, pe atât de fioros. Este pasionat de filmele horror şi de muzica house.

Ştefan Bărboianu
- Chiar dacă nu a petrecut decât şase zile în stagiul din Austria, fiind nevoit să revină în ţară pentru litigiul cu Craiova, fundaşul a „apucat", totuşi, să urmărească o serie de filme cu actorul de comedie Adam Sandler. Din rucsacul olteanului nu au lipsit nici cărţile scrise de autoarea Sandra Brown, celebră pentru romanele siropoase.

George Ţucudean
- Tânărul atacant este un fan al jocului FIFA 2011. Joacă pe laptop, la nivelul „professional".

Raul Crişan - Fundaşul de 23 de ani, bun prieten cu stelistul Gardoş, este un împătimit al jocurilor de strategie. Urmăreşte online turnee de pocher, dar citeşte şi „The Royal Game", o carte despre jocul de şah.

Elis Bakaj
- Albanezul lui Dinamo preferă show-urile de tip Big Brother, pe care le urmăreşte pe internet. Ascultă muzică din ţara natală, cântată de Lek Plepi.

Liviu Ganea - Îl destind filmele care combină acţiunea cu comedia şi în care este distribuit Jackie Chan. Ascultă muzică grecească, interpretată de Kalomira.

Raphael Stănescu şi Dragoş Grigore - Sunt doi dintre cei mai credincioşi jucători dinamovişti. Aceştia îşi iau în cantonamente şi Biblia. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite