„Câinii“ se vând la reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre puţinii suporteri fideli ai clubului din Ştefan cel Mare
Unul dintre puţinii suporteri fideli ai clubului din Ştefan cel Mare

Pentru a nu se face de râs la debutul pe „Naţional Arena“, dinamoviştii au fixat preţul de 5 lei biletul la peluze, iar femeile au intrarea gratuită.

Roş-albii vor evolua sâmbătă seara, ora 20.20, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, iar disputa va reprezenta şi primul meci al „câinilor" pe cea mai mare arenă din ţară. Însă şefii se tem că stadionul va arăta dezolant cu tribunele goale, în condiţiile în care elevii lui „Ciobi" au adunat în tot turul, la meciurile de acasă, în jur de 30.000 de spectatori, adică cu 25.000 de locuri mai puţin faţă de capacitatea totală a „Arenei Naţionale".

De aceea, prima măsură a fost să închirieze doar 20.000 de locuri contra sumei de 20.000 de euro. Apoi, au anunţat că preţurile biletelor vor fi promoţionale: 5 lei la peluză şi 10 lei la tribuna a doua, cele mai scumpe fiind la tribuna I, între 50 şi 70 de lei, în funcţie de sectorul ales. Şi, pentru ca fanii să poate veni însoţiţi, conducătorii au stabilit ca femeile să aibă accesul gratuit la peluze şi tribuna a doua, gestul venind în întâmpinarea zilei de 8 Martie.

De fapt, temerea oficialilor din „Ştefan cel Mare" este ca debutul pe „Arena Naţională" să nu însemne şi doborârea „recordului" de la partida Rapid - Hapoel, din Liga Europa, când s-au înregistrat doar 4.373 de spectatori, adică cea mai mică asistenţă de la inaugurarea acestui stadion. În plus, ultraşii au anunţat că vor continua protestele la adresa conducerii, iar "încălzirea" o vor face la amicalul de mâine dintre România şi Uruguay.

15 mii de spectatori este cea mai mare audienţă a lui Dinamo pe teren propriu, în tur, înregistrată la meciul cu Steaua.

Steaua a umplut arena

50.051 este cea mai mare audienţă a Stelei pe „Arena Naţională", înregistrată în Liga Europa la meciul cu AEK Larnaca

43.724 este media spectatorilor Stelei în liga Europa, pe „Arena Naţională"

10.200 e cea mai mică audienţă a Stelei pe „Arena Naţională", înregistrată la meciul cu FC Braşov

5.333 este media lui Dinamo în tur, pe teren propriu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite