„Câinii” au învins Steaua Elveţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a evoluat lăudabil în faţa lui FC Basel, într-un amical disputat în Austria. Elevii lui Ciobotariu au învins campioana Elveţiei cu 2-1, după golurile lui Dănciulescu şi Ţucudean.

Fără îndoială, Liviu Ciobotariu a pregătit amicalul cu FC Basel ca pe un meci oficial. A trimis pe teren, din start, cel mai bun „11” pe care l-a avut la dispoziţie, iar pe durata partidei nu a efectuat foarte multe modificări. Dinamo a jucat surprinzător de bine pentru această etapă a pregătirilor, mai ales că roş-albii sunt conduşi şi de un alt tehnician, faţă de cel cu care au terminat campionatul în urmă cu cinci săptămâni. Dorinţa lui „Ciobi”, de a rezolva problemele din defensivă, mai are drum lung până la materializare. Totuşi, apărarea nu a gafat ca în campionat.

Dinamo – FC Basel 2-1

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Grigore, Moţi, Pulhac - Torje, Kone, Munteanu, Alexe - Ganea, Dănciulescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu. După pauză au mai jucat: Mărgăritescu, Ţucudean, Zie Diabate, Curcă, Păun.

FC Basel: Herzog - Xhaka, Varela, Abraham, Park - Huggel, R. Kovac, Tembo, T. Varela - Streller, Frei. Antrenor: Thorsten Fink

Goluri: Dănciulescu 6, Ţucudean 89 / Frei 65

Meciul s-a disputat în localitatea austriacă Schwez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite